Om oss

På denne siden finner du informasjon om fotografering og alt som har med foto å gjøre. Enten du er nybegynner, en ivrig hobbyfotograf eller en vordende profesjonell fotograf, kan du finne noe av interesse på denne siden.

Vårt mål er å dekke de ulike sjangrene innen fotokunsten, og å komme med konkrete, anvendelige tips og ideer, så vel som med artikler av mer dybde.

Vi ønsker å være en kilde til inspirasjon, enten man har en viss portefølje, eller man bare leter etter en innfallsvinkel for å komme i gang med fotograferingen.

Fotografering var lenge en relativt dyr aktivitet, som krevde teknisk krevende utstyr, sterk ekspertise og god tid. Dette har endret seg drastisk de siste årene. Med ny og rimelig teknologi kan hvem som helst ta bilder – når som helst og hvor som helst. Dette har skapt en bredere interesse for foto og digitale uttrykk, samtidig som det selvsagt også har gjort det tøffere å ha dette som levebrød.

Med økende interesse for foto, kommer selvsagt også en større etterspørsel for enkle redigeringsprogrammer som er tilpasset digitale flater. Her finnes det er utømmelig utvalg, både for mobile enheter, så vel som for stasjonære datamaskiner. Vi gir deg en innføring i redigering, og hvordan du enklest velger det programmet som passer best for deg og din profil.

Flere fotografer har også skapt en strøm av bilder, og det kan være vanskelig å nå ut til sitt publikum. På denne siden finner du også tips til hvordan du skaper publisitet rundt egne foto, og hvordan du på denne måten gradvis kan bygge din portefølje.

Knips i vei!